2 Ocak 2012 Pazartesi

Revit Architecture Bilen Mimarlar Aranıyor

Revit Architecture'ı en iyi derecede ve çok iyi bir mimari grupla yürüten ACE Mimarlık - Ankara ofisi, çalışma takımları için yeni mimarlar arıyor:

ACE mimarlık, tasarım ve uygulama konularında tecrübeli Mimar arıyor.

"Revit / AutoCad / 3dMax / Photoshop / bilen, ekip çalışmasına yatkın, inisiyatif kullana bilecek nitelikte, sorumluluk ve disiplin sahibi, mimarlığı yaşam biçimi olarak gören, öğrenmeye yatkın ve araştırmacı"


Selcen Mimarlık Mimarlar Arıyor


ERA Mimarlar Arıyor

4 yorum:

  1. Ref.4 Mimar
    Yukarıda bulunan özelliklere sahip olmakla birlikte hala kendi işini kurmayı başaramamış arkadaşlar bulmak zor olabileceği düşüncesiyle şöyle arkadaşları da değerlendiemeye alabiliriz:
    Kendi işini kurmuş ama yürütememiş, evi ocağı batırmış, hayallerini sadece ertelemiş vazgeçmemiş, hırsını kaybetmemiş, emeğinden başka verecek birşeyi kalmamış arkadaşlar, siz de müracat edin.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ref.4 Mimar, size tüm yaşamınızda başarılar diliyorum.. Bir büyüğümüzün dediği gibi.. Durmak yok yola devam..

    YanıtlaSil
  3. Neriman yazınızı yeni okudum.Ref.4 beni tarif etmiş kısmen.Başımıza ne geldiyse 'durmak yok yola devam diyenlerin yüzünden geldi.Neyse uzatmıyalım.En kısa sürede reviti öğreneceğim kafaya koydum :)İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  4. Ta'riz yapmışım..:) Fatih Aralar, size de başarılar dilerim.

    YanıtlaSil