20 Ocak 2010 Çarşamba

Revit Render Örneği - Render Süresi 85 dk.

Revit eğitimleri sırasında derslerde kullandığım bir projeye ait görselleri aşağıda bulabilirsiniz. En son Render görüntüsünü dizüstü makinamda Revit 2010'da aldım.


İç Mekan - Hidden Line


Gölge Aracı Kullanılmış Görüntü - Hidden Line


Render Sonucu

9 yorum:

  1. selam,
    ben de revit kullanıcısıyım , fakat render ayarlarını mı duzgun yapamıyorum bilmiyorum ama bu kadar kaliteli render alamıyorum, ayrıca gökyüzü ayarını da bir turlu yapamıyorum, bana bi kaç ipucu verebilir misiniz ? ...seda...

    YanıtlaSil
  2. Seda merhaba, internette RevitRender'ları için çok güzel trickler var, ulaşamazsan belki burdan bir derleme yapabilirim. Ben gün ışığımı ayarladım, kullandığım dokulara ve imajların Tile ayarlarına dikkat ettim. Yani burdaki render için ayrıca bişi yapmadım. Gökyüzü ayarından kastın ne, ışık mı arka fon mu? Keyifli çalışmalar, Neriman

    YanıtlaSil
  3. turgut:
    ben revit kullanmaya yeni başlıyorum..eğitim notu için istekte bulundum fakat gelmedi..elinizde var mı acaba??iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  4. merhaba, iletişim bilgileri kısmından bana mail atabiliyorsunuz. Bilgilerinizi bana iletebilirseniz size dönüş yapabilirim. iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar revit eğitim filmlerinizi izledim başarılıda buldum bu yuzden öncelikle çok teşekkür ederim eğitim cd sinde bazı family dosyalarınızı eklememişsiniz fakat bazıları yok internetten autodesk'in kendi sitesinden indirmeyi denedim ama çok külfetli geldi ... bu noktada nasıl yardımcı olabilirsiniz? birde belki biraz fazla olcam ama sitede örneklerini gördüğümüz projelerin revit dosyalarını da almamız mümkün mü en azından kullanılan tefrişleri ve sairi objeleri bir klasör yapıp göndermeniz mümkün müdür? paranın satın alamıyacağı şeylerde var şüphesiz örnekleyecek olursak revit kütüphanesi gibi :) başlı başına bir emek şayet bu kardeşinizle bu emeği paylaşırsanız size cok minnettar olurum ..
    saygılarımla iyi çalışmlar.. Ömer POLAT

    YanıtlaSil
  6. Ömer Bey merhaba, mail adresimden yazabilirseniz, gönderebileceğim birşey ise istedikleriniz tabi ki yollarım.Olumlu eleştirileriniz için teşekkür ederim. neriman.kaya@prota.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Neriman Hanım size mail attım az önce ve mailimde de bahsettiğim bir konuyu burda da paylaşmak istiyorum. Türkiye'de revit programı yeni diyebiliriz ve kullanıcılar bir çok konuda yardım ihtiyacı hissediyorlar. Bu yardımları interneti tarayarak, forumları gezerek karşılamaya çalışıyoruz. Ben bu konuda revitcity sayfasından yararlanıyorum ve sağolsunlar yardım edenler oluyor ancak Türkiye'de de bu denli çok kullanıcı olmaya başlamasına rağmen ciddi bir paylaşım, tartışma platformu eksikliği olduğunu düşünüyorum. (Var ise ve ben keşfedemediysem affola).
    Bu konuda bir çalışma yapsak aslında hiç fena olmayacaktır. Bu konuda ben ve diğer revit kullanıcıları yardımda bulunacağızdır.

    YanıtlaSil
  8. merhabalar konuyu hortlatıyorum ama render suresını nasıl kısaltırız ıc mekan render alıcam kucuk bir oda saatler suruyor..

    YanıtlaSil
  9. Tüm ayarları default kullandım :)

    YanıtlaSil