9 Şubat 2009 Pazartesi

BIM Kullanıcı DVD

Değerli Revit Kullanıcımız,

Çalıştırmakta olduğunuz DVD içerisinde bilgiler 3 başlıkta düzenlenmiştir. Bu klasörlerin kaynaklarını ve içerdikleri bilgileri aşağıdan takip edebilirsiniz,

Autodesk BIM Çözümleri,

Sayısal Grafik tarafından hazırlanmıştır. İçerisinde Revit tanıtım broşürü, Türkiye’den ve dünyadan başarı öyküleri, Kurulum ve Kullanım Kılavuzları yer alır. “BIM Nedir” sorusuna burdan cevap bulabilirsiniz.

Kütüphane,

Ø Metric Library ve System Family Files eksik bir kurulum olmadığı sürece bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır. Nereye kurulduklarını, yazılım içerisinden Settings/Options/File Locations penceresinden “Places” ile takip edebilirsiniz.

Ø Sayısal Grafik TR Kütüphane, Sayısal Grafik tarafından düzenlenmiştir. www.sayisalgrafik.com.tr

Ø Kütüphane Free Download, kullanımınız için internetten ücretsiz olarak indirilebilen Family dosyaları uygun başlıklar altında toparlanmıştır. Burda yer alan Family dosyalarının bazıları başka yazılımlarda modellenmiştir (AutoCAD, Max gibi). Bunları çizim içerisinde kullanabileceğinizi ama çizime artı bir yük getireceğini unutmayınız. Bu sebeple hem burda yer alan Family dosyaları için hem de sizin ineternetten ulaşabileceğiniz her dosya için buna dikkat ediniz.

Ø Tarama Desenleri Free Download, içerisinde .pat uzantılı tarama desenleri yer almaktadır.

Free Download şeklinde adlandırılan klasörler için faydalınılan ve önerilen internet siteleri:

www.autodesk.com

http://revit.autodesk.com/library/html/index.html

www.revitcity.com

www.seek.autodesk.com

RAC 2009 Tutorials,

Revit Architecture 2009 kullanımına yönelik tutorial çizim dosyalarını ve bunların .pdf anlatım dökümanlarını içerir. www.autodesk.com adresinde Downloads başlığı altında bu bilgileri her yeni versiyon için güncellemeniz mümkündür.

Prota tarafından tüm Revit kullanıcıları için hazırlanmış olan Revit Architecture Eğitim ve Tanıtım Filmleri’ni ayrıca talep ediniz. Revit Architecture Eğitim Notları’mız hazırlanmaktadır. Tamamlanan konuları talep ettiğiniz taktirde edinmeniz mümkündür.

Tüm soru ve önerileriniz için lütfen bize ulaşınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder